Novinky
22.04.2021
Angelica čínská extrakt 6:1 v tabletách
Výborný doplněk stravy v (a po) menopauze. blíže zde číst celé
08.04.2021
Ženšen Heaven, 20 Ji, 600 g, cena pro tuto kvalitu příznivá
Získejte kvalitu ženšenu, jakou jsme ještě nenabídli. Dlouhodobá investice. Prohlédněte zde. číst celé
08.04.2021
Kvalita Earth, 40 Ji, 150 g - zásoba na celý rok
Pro vlastní výrobu skvělého výluhu z ženšenových kořenů vysoké kvality za příznivou cenu. Blíže zde. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Přihlášení k odběru novinek

Zadejte svůj e-mail a již Vám nic neunikne! Novinky, soutěže, zajímavosti, články, srovnání produktů.

Jak nás hodnotíte:
 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti GOLD EAGLE s.r.o., se sídlem Českobratrská 32, 702 00 Ostrava, IČ 62300075 zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 12501 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura není
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

"Platební brána ComGate” a odkaz na stránku https://www.comgate.cz/cz/platebni-brana.

Impresum - údaje o firmě a kontakty

Provozovatel webu 4betterlife.cz:

GOLD EAGLE s.r.o.

Nejrychlejší kontakt:

zdenek.tryba@gmai.com

Nejrychleší telefon během dne:

+420 604 299 015

Všechny kontakty a informace: zde

zde nás můžete kontaktovat
Logo
4betterlife.cz
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© 2015 - 2021 GOLD EAGLE s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.